Kutsu Rakennustaiteen Seura ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen

 
Rakennustaiteen Seuran syyskokous järjestetään etäkokouksena Microsoft Teams -ohjelmalla tiistaina 14.12.2021 alkaen klo 18. Lain mukaan kokouksella on oltava fyysinen kokouspaikka, joten kokouspaikkana toimii Arkkitehtuurimuseo (Kasarmikatu 24, 00130 Helsinki), mutta kokouspaikka on vain nimellinen ja kokoukseen voi osallistua ainoastaan sähköisesti. Ennen kokouksen virallista osuutta seuran puheenjohtajan Timo Tuomen johdolla keskustellaan maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksesta rakennusperinnön näkökulmasta. Keskustelemassa ovat erityisasiantuntija Heini Korpelainen Suomen Arkkitehtiliitosta ja lainsäädäntöneuvos Lauri Jääskeläinen ympäristöministeriöstä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua sähköpostitse sihteerille osoitteeseen sihteeri@rakennustaiteenseura.fi viimeistään kokouspäivänä klo 12. Sihteeri lähettää kokouslinkin ja ohjeet ilmoittautuneille. Ennen kokousta klo 17.45 alkaen osallistujat voivat testata etäyhteyttä linkin kautta. Ongelmatapauksissa voi soittaa sihteerille. Sihteeriltä saa myös tarvittaessa apua Teamsin käyttöön ottamalla yhteyttä hyvissä ajoin ennen kokousta.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Vahvistetaan seuraavan kalenterivuoden toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio sekä sen yhteydessä sääntöjen 5 §:ssä mainittujen maksujen suuruudet, samoin kuin yhdistyksen toimihenkilöille suoritettavat palkkiot
6. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja sekä uudet jäsenet erovuorossa olevien tilalle
7. Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tulevaa tilikautta varten
8. Kokouksen päätös

Vuoden 2022 toimintasuunnitelma on luettavissa tästä linkistä, ja tulo- ja menoarviota voit tarkastella tästä.

Tervetuloa!
« Takaisin